Ovim putem želimo da pozovemo sve mlade koji su zainteresovani da učestvuju u treninzima vezanim za zaštitu životne sredine i borbi protiv klimatskih promena.
Treninzi su u okviru projekta @ctjust koji je na EU nivou, u okviru programa Erasmus+, KA3. Na projektu učestvuju edukatori i mladi iz Italije, Danske, Španije, Austrije, Grčke, Litvanije i udruženje Mreža mladih – MANIFEST iz Srbije.
Raspored održavanja treninga je na slikama u nastavku. Broj mladih iz Srbije koji mogu učestvovati na treningu je 30. Treninzi se održavaju online. Pored ovih aktivnosti imamo i mobilnost mladih i organizovan put u Milan i Vilnus za 4 mladih i njihovog mentora.
Održaćemo i jednu fizičku mobilnost u Nišu u oktobru 2022. i Hakaton na nacionalnom nivou. Najbolja ideja i rešenja sa nacionalnih hakaotna idu na EU hakaton koji će se održavati u Beču.
Svi mladi koji se pronalaze u ovoj oblasti mogu nam se javiti na info@youthnetworkmanifest.rs ili mrezamladihmanifest@gmail.com . Potrebno je da nam pošaljete ime i prezime, datum rođenja i kontakt email.
Sve informacije o projektu biće dostupne u toku dana na našem sajtu youthnetworkmanifest.rs, našoj fb i Instagram stranici.

24.02. održaćemo Info dan koji će se održati u Domu kulture u Prvoj Kutini. Svi mladi koji su zainteresovani mogu se prijaviti i za ovaj događaj, a link za Zoom konferenciju biće dostavljen putem email-a.

Za sva pitanja možete nam pisati na email info@youthnetworkmanifest.rs